Teetä unelmiesi koru tilaustyönä

Laatukorun koruvestaalla Hyvinkäällä valmistetaan koruja tilauksesta. Tilaustyö takaa, että saat varmasti ainutlaatuisen ja omannäköisesi lopputuloksen. Voit suunnitella korun alusta asti, hyödyntää vanhaa koruasi tai kustomoida valmista malliston korua.

 

Tilauskorut sopivat moneen tilaisuuteen

Etsitkö uniikkia korua itsellesi tai lahjaksi? Haluatko antaa perintökoruille uuden elämän? Tarvitsetko ainutlaatuisia lahjoja yritykselle tai järjestölle? Laatukoru valmistaa koruja tilaustyönä toiveittesi pohjalta. Korusepiltämme luonnistuvat yksikölliset sormukset, riipukset, korvakorut, solmioneulat, kalvosinnapit, pinssit ja avaimenperät.

Tilaustyön materiaalit

Toteutamme myös erikoisemmat materiaalitoiveet. Tarvittaessa tiedustelemme esimerkiksi erikoiskiviä, kuten jalokiviä tai värillisiä korukiviä, toimittajiltamme. Tilaustyöt voidaan valmistaa 14 ja 18 karaatin kullan sekä hopean lisäksi myös platinasta.

Vanhojen korujen hyödyntäminen

Korun materiaalina voidaan käyttää myös vanhoja koruja, esimerkiksi perinnöksi saatuja kulta- ja hopeakoruja. Tällöin tilauksen hinnasta hyvitetään romukullan tai -hopean hinta materiaalin määrän mukaan.

Näin etenee tilaustyö suunnittelu ja valmistus

1 Ideasta koruksi

Korun suunnittelu lähtee asiakkaan visiosta. Tavallisemmin tilaustöissä on kyse jo valikoimistamme löytyvän tietyn korumallin muokkaamisesta asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Joskus asiakas on nähnyt viehättävän korun ja toivoo samanlaista tai hänellä on selkeä visio haluamastaan korusta. Oli kyseessä valmis idea tai vain idean alku, autamme sinua eteenpäin.

2 Yhteys myymälään

Kun suunnittelet tilaavasi korun, ota yhteyttä verkkokauppamme asiakaspalveluun tai myymälään. Koruidean voi esitellä ja kuvailla sähköpostitse tai paikan päällä myymälässä. Havainnollistavat kuvat helpottavat tilaustyön alustavassa suunnittelussa. Asiantuntijamme auttavat tarvittaessa mielellään idean jalostamisessa unelmiesi tilaustyöksi.

3 Suunnitelma verstaalle

Kun idea on jalostettu loppuun, toimitetaan tiedot verstaallemme. Tutustuttuaan suunnitelmaan koruseppämme antavat tilaustyön hinnasta alustavan hinta-arvion sekä toimitusajan. Mahdollisten erikoisten materiaalien (kuten erikseen tilattavien värikivien) saatavuus selvitetään aina tapauskohtaisesti.

4 Arvion hyväksytys asiakkaalla

Kun asiakas on hyväksynyt hinta-arvion, piirretään suunnitelmasta 3D-mallinnus. Tässä vaiheessa suunniteltavaan koruun voidaan tehdä vielä muutoksia asiakkaan niin halutessa. Huomioithan, että 3D-mallinnuksesta veloitetaan ennakkomaksu, joka hyvitetään tilauksessa.

5 Tilaustyön valmistaminen

Tilaustöiden toteuttaminen kestää keskimäärin noin 2 viikkoa suunnittelun valmistumisesta. Laatukorun on yhteydessä asiakkaaseen heti, kun työ on valmistunut. Tilaustöillä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Jos lopputulos ei syystä tai toisesta miellytä, muutoksia voidaan aina toteuttaa. Millainen on sinun unelmiesi koru? Toteutetaan se yhdessä.